marți, 29 iulie 2008

FASOLE VERDE CU MARAR SI USTUROI




Ingrediente:
  • 1 kg fasole verde
  • 1 capatina usturoi
  • 1 legatura marar
  • ulei
  • sare
Se pune intr-o cratita putin ulei si apoi se adauga fasolea verde, care a fost in prealabil spalata si curatata(eu am folosit fasole congelata). Se pune putina apa, se pune capacul si se lasa sa fiarba innabusit. Se adauga cite putina apa pina cind fasolea este fiarta.

Cind fasolea este fiarta se adauga usturoiul dat prin aparat si apoi mararul tocat marunt.

Se mai lasa inca 5 minute, sa se intrepatrunda aromele .

2 comentarii:

Maya spunea...

Ce bine arata fasolea cu usturoi!Si am mai vazut si ardeii coptii,si acu ma duc sa fac cu nervii! :D
Apetisant rau!!

carmenhoffmann spunea...

Maya si mie imi place fasolea cu usturoi si o fac foarte des ca nu necesita prea mult timp.Cit despre ardeii copti...sper sa iti placa si tie.Te pup si te mai astept

Premiile mele