- recipe by Maya's -
- 750 mere curatate
- 1 pachet budinca de vanilie
- 80 g zahar pudra
- 450 ml suc de mere
- 100 g brinza de vaci
- 200 ml frisca lichida
- 4 oua
- 130 g zahar
- 130 g faina
- extract de vanilie
Merele se curata de coaja si se dau pe razatoarea pentru castraveti. Praful de budinca, 50 g zahar pudra si sucul de mere se amesteca si se pun la fiert, amestecind incontinuu. Cind budinca s-a ingrosat se adauga merele si se mai lasa sa fiarba 2 minute. Se lasa la racit.
Pandispanul se taie pejumatate, se pune prima felie in forma de tort si se acopera cu crema de mere si apoi se adauga a doua felie de pandispan. Se lasa la frigider 2 ore pina se intareste crema.
Brinza de vaci se freaca bine cu 30 g zahar pudra. Se bate frisca lichida pina se intareste si apoi se adauga amestecul de brinza. Cu crema obtinuta se acopera prajitura.
Sectiune:
E o prajitura foarte buna si racoritoare. Eu o fac foarte des....sper sa va placa si voua.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu