joi, 14 august 2008

SNITEL DE PORC CU UMPLUTURA DE GORGONZOLA



Ingrediente:
  • 400 g jumatati de nuci
  • 4 rosii carnoase
  • 100 g brinza Gorgonzola moale
  • salvie proaspata
  • snitele de porc(eu am avut 8 snitele)
  • 8 felii de sunca
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
Nucile taiate grob se pun intr-o tigaie, fara grasime, si se prajesc.
Rosiile se pun in apa calda, se curata apoi de coaja si seminte, si se taie in 8 bucati.
Salvia proaspata se spala, se ususca si se taie.

Snitele de porc se spala si se usuca si apoi se bat putin.
Pe fiecare snitel se pune cite o bucata de gorgonzola si se intinde cu un cutit. Apoi se pune felia de sunca si salvia.


Snitelul se inchide si se apasa putin pe margini, pentru a nu se desface la prajit. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Se pudreaza usor cu faina.

Se pun la prajit, cam 3 minute pe fiecare parte.


Dupa ce s-au prajit, se scot si se pastreaza calde. In uleiul in care au fost prajite snitelele se pun rosiile, nucile si salvia ramasa.
Se lasa la foc mare, pina cind rosiile incep sa se inmoaie. Se pune sare si piper.

Asta e sectiunea snitelului:

Premiile mele