duminică, 13 iulie 2008

PENNE RIGATE CU SOS BESCHAMEL



  • 500 g carne tocata de vita
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 cutie rosii decojite
  • penne rigate
  • sos beschamel
  • parmesan
  • sare, piper, basilikum
  • ulei de masline
Usturoiul se toaca marunt si se caleste un minut un uleiul de masline. Se adauga carnea de vita si se lasa sa fiarba pina scade toata zeama de la carne.

Intre timp se dau pe razatoarea mare rosiile decojite si se pune apa la fiert cu sare si putin ulei pentru paste.

Cind carnea este aproape fiarta se adauga rosiile si se condimenteaza cu sare, piper si basilikum. Se lasa sa fiarba pina devine un sos scazut.


Cind apa a inceput sa fiarba, se adauga pastele(fiecare cit doreste) si se lasa cam 12 minute pina devin al dente. Eu am pus cam jumatate de pachet de 500 g.

Se scurg pastele si se amesteca cu sosul de carne, parmesan si sosul beschamel.

Se baga la cuptor pentru 15 min.


Se servesc cu parmesan ras deasupra.

2 comentarii:

Alexandru.Giurca spunea...

Penne-le sunt foarte sanatoase si gustoase.
Am adaugat blog-ul tau in blogroll.

carmenhoffmann spunea...

merci, esti un dragut...am fost surprinsa de mesajul de la tine...de fapt de virsta ta...bravo, imi place blogul tau...

Premiile mele