
- 400 g piept de pui
- 2 ardei grasi rosii
- 800 g cartofi mici noi, fierti inainte
- sare, piper
- amestec de ierburi uscate
- 2 linguri ulei
- bete pentru frigarui
- 400 g quark
- sare, piper
- 2 linguri zeama de lamaie
- 1 castravete verde
Carnea se spala, se usuca cu un prosop de hartie si apoi se taie bucatele.
Ardeii grasi se taie si ei bucati.
Carnea, cartofii si ardeii se pun pe frigaruie. Se condimenteaza cu sare si piper si apoi cu amestecul de verdeata.


Castravetii se curata de coaja si apoi se taie in bucati mici (sau se da pe razatoare) si apoi se amesteca cu crema de quark.

3 comentarii:
Mmmm.... delicios arata frigaruile!! As vrea si eu macar un betisor :) !! Puppp!!
pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef
Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.
Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.
Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".
Toate cele bune,
Vincent
Petitchef
Arata foarte apetisant.
Trimiteți un comentariu