
Ingrediente:
- 2 pastravi(au avut aproape 1 kg)
- 3 rosii
- 1 ardei iute
- sare
- piper
- cimbru
- 4 catei de usturoi
- patrunjel
Pestele se curata si se spala bine. Eu i-am taiat capul si apoi i-am taiat pe fiecare in doua. Puteti lasa capul daca doriti. Se cresteaza fiecare bucata in 3-4 locuri, si pe o parte si pe alta, si apoi se sareaza. Se lasa cam o ora la frigider, ca sa isi ia sare.
Dupa o ora se pune pestele pe gratar. Se pune si ardeiul iute.



Pestele fript bine se pune intr-o oala si se adauga saramura. Dupa ce s-a racit putin se adauga usturoiul dat prin aparat si se amesteca. Se pune la sfirsit putin patrunjel.


Un comentariu:
am facut-o. e putin cam geniala.
are niste arome spectaculos de subtile (aici mi-a placut de mine cum am zis:P)))
excelenta cu mamaliga!
numai bine!
lizzie
Trimiteți un comentariu