duminică, 29 iunie 2008

TOCANA MEXICANA DE CARNE TOCATA
-recipe by Edith's -

700 g carne tocata
4 cartofi
2 cepe mari
50 g stafide
4 catei de usturoi
3 linguri ulei de masline
2 ardei iuti sau chili
1 cutie rosii decojite
sare, piper, oregano

Stafidele se inmoaie in apa rece 30 minute. Cartofii se taie in cuburi mici si se pun la fiert cu sare. Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei de masline.
Carnea se caleste si ea separat, aproximativ 15 minute, dupa care adaugam sare si piper, dupa gust, si ceapa calita. Apoi se adauga ardeii iuti, taiati rondele, si usturoiul pisat.
Rosiile se zdrobesc si se adauga impreuna cu stafidele si cartofii peste carne.
Se cindimenteaza cu oregano si se mai lasa la foc mic aproximativ 15 minute.

Pofta buna!




Niciun comentariu:

Premiile mele