Galbenusurile si zaharul se freaca pe baie de aburi, pina se ingroasa. Se adauga extractul de vanilie si apoi se ia de pe foc. In ea se incorporeaza faina si apoi albusurile batute spuma. Se amesteca usor pina la omogenizare. Se toarna in forma de tort unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace cam 25 min, la 160 ° C.
Merele se curata de coaja si se dau pe razatoarea pentru castraveti. Praful de budinca, 50 g zahar pudra si sucul de mere se amesteca si se pun la fiert, amestecind incontinuu. Cind budinca s-a ingrosat se adauga merele si se mai lasa sa fiarba 2 minute. Se lasa la racit.
Pandispanul se taie pejumatate, se pune prima felie in forma de tort si se acopera cu crema de mere si apoi se adauga a doua felie de pandispan. Se lasa la frigider 2 ore pina se intareste crema.
Brinza de vaci se freaca bine cu 30 g zahar pudra. Se bate frisca lichida pina se intareste si apoi se adauga amestecul de brinza. Cu crema obtinuta se acopera prajitura.
Sectiune: E o prajitura foarte buna si racoritoare. Eu o fac foarte des....sper sa va placa si voua.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu