Aceasta reteta este luata de pe Culinar.ro, de la Pocahontas. Trebuie neaparat sa o incercati, este bestiala.

- 5 legaturi ceapa verde
- 1 legatura marar
- 1 kg spanac proaspat
- foi de yufka(cumparate de la magazinele turcesti)
- 500 g brinza sarata
Se spala toate verdeturile.



Pe fiecare se presara la baza din amestecul de brinza si verdeata, apoi cu o lingurita sau cu o pensula, se stropeste putin foaia cu ulei de masline.
Se ruleaza ca o clatita si apoi se face ca un melc.


Pentru uns, se amesteca un galbenus cu 2 linguri iaurt. Se adauga putin ulei de masline si se amesteca bine. Se ung apoi placintele.
Se coc la 175 grade, cam 15-20 min. Eu le-am lasat mai mult, cred ca difera in functie de tipul de aragaz. Al meu e pe curent si le-am lasat pina s-au rumenit frumos.


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu